16 P/M. REMI påbörjad.

Ja, då har halva veckan gått och hittills har vi hunnit vårda klart 8 cm granatkastarpjäserna och alla våra AK5, KSP90, KSP58 och TKSP. Så det är skönt att ha det gjort. Ganska lökigt nu också eftersom vi inte har fått hit våra bandvagnar än med all packning och 12 cm granatkastarpjäserna. Men då gymmar man istället så man kommer ikapp det man tappade i Skåne. Men dom ska de flesta förare ska åka och hämta bandvanarna imorrn bitti i Lule hamn kl 6. Sen börjar vi med 12orna. Ser inte fram emot att vårda bandvagnarna, men det verkar som att hela plutonen skall göra det så då är det inte bara förarna för en gångs skull.

Summerar lördagen lite grand också; kom ju iväg lite sent där på lördagkvällen och var kanske lite irriterad i onödan. Men kom ju iväg runt kl 23 till en hemmafest i Söråker och fick träffa många sköna Lötabor som det var ett tag sen man träffade. Kul att man snart kommer hem och kan festa och umgås på heltid med dom.

Var nyss och kollade på lägenheten jag och 2 till killar ska bo i och blir bara mer peppad för NBG. Kommer bli så nice att bo i den lägenheten för vi ska ta över lite möbler och saker från dom som bor där just nu så det blir ju bra. Men nu har jga inte så mycket mer att säga än att jag kommer hem på fredagkväll och är hemma i helgen så får se om man hittar på nåt då. Tänkte besikta Cheva Astron som blir ev. partyvan i sommar. Kanske blir någon legendarisk rollning av lacken på den också.

Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0