Skoterkörning på nyårsafton

Idag åkte Jag, Micke och Robin Westin upp till våffelstugan i Roten. Var ju inte världens bästa led men det gick ju bra ändå att köra. Träningsvärk imorrn i armarna lär man då ha iaf.

Nu ska jag väl chilla lite, äta middag, duscha sen köra ner och ställa Emmas bil hos Jonas och ev. gå därifrån på någon fest i Söråker förhoppningsvis. Sen slaggar jag nog hos Jonas.

Ifall jag inte skriver nåt mer så önskar jag ett Gott nytt år!

Gör inget som jag skulle ha gjort ikväll nu ;)


Robin hoppar. Jag fotar.


kväll 30:e

Jaha, då har jag varit hos Micke och bytt styrstål på gamskotern. Imorrn ska åtminstone jag, Micke och Robin W ut och köra skoter upp till Roten var det tänkt. Jag kommer att ta Jonas MXZan, hehö. Robin har med sig en systemkamera så man kanske får lite sköna bilder. Isf återkommer jag med dom här och/eller på facebook. Efter skoteråkningen blir det väl bara att duscha och byta om sen dra iväg på fest.

Nu tänkte jag se på "Surrogates" på datorn.

Hörs imorrn.

Skön skoterfilm:

Hemma igen.

Var iväg förut med Micke och Jonas till Birsta. Jag köpte en mus till datorn, en tröja som jag ska ha imorrn och sen givetvis var man ju på systemet också. Sen var jag till Sigge i Söråker och köpte lite grejer till skotern och svängade in på Ica och köpte mat som mor skickade efter mig att göra. Träffade även Danne och hans fru (eller vad det är) på Ica och han surrade på som om det var igår man träffade han. När jag sa att jag gjorde lumpen så ville han att jag skulle gå med i Hemvärnet när jag var klar. Fick bita mig i läppen för att inte skratta, för hemvärnet är pajjaser.

Nu ska jag bara käka snart sen åka bort till Micke och greja lite med skotern.

hörs sen.

Från en fest som elin hade long time ago.



Snart Birsta

Jag håller på att elda för fullt för att få nå varmvatten så man kan duscha och åka iväg till Birsta och handla lite kläder och annat innan mellandagsrean är slut. Jag ska först ta bussen till Sörberge Norra och sen låna Emmas bil medans hon åker till Vemdalen över nyår. Det blir väl till att gå en sväng till Jack & Jones, Mediamarkt och givetvis Systembolaget.

Vart är festen imorrn?

hörs senare.


2009

Tar idén från en annan att sammanfatta året vad som hänt. Inlägget kan verka långt men det är mest bilder.

Klicka på bilderna för att se dom större och med bättre skärpa!

Januari: Emma fyllde 23 och farsan 49 år (50 årsfest nu i januari som kommer alltså!). Sen skoteråkning och bandy givetvis.



Pappa

Emma (lär döda mig om hon ser bilden, hehö)

Februari: Inget särskilt. Bara bandy och skoteråkning.



Mars: Jag och Kicke var ner till Globen, Stockholm och såg på Metallica. Stog längst fram.



April: Jag fyllde 20 och hade 20-årsfest i Lögdö.


Maj: Metallica-konsert nummer 2 i Globen. Tog bilen ner med Kicke den här gången. Sittplats nu. Dessutom åkte jag in på sjukhuset morgonen efter och opererade överkäken. Bara flytande käk i ett par veckor efter det.


Kicke på puben

Kirk

Jag efter operationen.

Juni: Jag tog studenten, mor fyllde 50, midsommarafton, Peace and Love och hasse fyllde 20.

Student
Mamma på min skoter.
Mamma på min skoter

Peace and Love

Jag och Hasse på Oscars på en studentfest för 2 år sen.

Juli: Metallica-konsert nr 3(!). Jag, Christoffer, Emil och Josse åkte ner till Hultsfred och såg Metallica igen. 3:e gången samma år för mig och Kicke. Träffade även Larssa där nere. Sen rykte jag in i Lumpen.

Larssa

Metallica

Jag

Augusti: Linnea fyllde 20. Lyckades knipa en dator och skicka en liten present för gammal vänskaps skull :). Sen fortsatte vi att slita i värmen i lumpen. Dessutom hoppade jag fallskärm. Satan vilken upplevelse!

Jag och Linnea nyår 07-08.

Jag, Mats och klingerfjärden.

September: Våran pluton i Lumpen var till Kiruna en vecka och då passade vi på att bestiga Kebnekaise och även ta med en 8cm Granatkastarpjäs upp dit.


Jag på toppen av Keb.

8cm GRK.

GRK Plut -09

Utsikt

Oktober: Micke fyllde 18 och det var besökshelg hos oss i lumpen då mamma, Jonas, Marie och Roffe kom upp till Boden och hälsade på.

Micke för ett par år sen.

Jag håller i en granat på Besökshelgen.

November: Just ja. Det var då vi hade den förbannade bandsvagnsförarutbildningen. Tråkigt som bara den!

Myr.

December: Bitte fyllde 40 år och hade fest i Rolandsbacke och dessutom har vu ju haft jul och strax nyår. Sen har vi haft SIB(Stri i bebyggelse), Bataljonsövning och plutonsfest i Lumpen.

12cm pjäs under övning.

Jag under SIB.

Larsson och Jag.

Det var 2009 det. Ser fram emot andra halvan av 2010 så man muckat från lumpen och blir anställd som antingen soldat eller civilt. Då börjar man även tjäna riktigt med pengar! Flyttlasset kanske t.o.m går upp till Boden. Vem vet?

De flesta kort ligger redan uppe på facebook ifall ni vill kika mer där.

Nu ska jag se på "G.I. Joe".

Släng gärna in nån kommentar om det du känner igen dig från inlägget.

Liten skotertur i pudret.

Ja, idag var det meningen att jag, Micke och Jonas skulle ta en tur med skotrarna men det blev inte lika långt som vi tänkt oss eftersom det går inte att ta sig fram så bra med det värsta är stubbarna och stenarna som slår i skidorna och mattan på skotern. Har man otur så går nåt sönder så vi körde bara till Micke och körde in Jonas bil i garaget där och tinade av den inför besiktningen senare. Det kanske blir en längre tur med skotern på nyår istället.

Där hemma hos Micke så provade jag och Micke på att köra över en plogvall och hoppa ut på deras lägda.


Nu tänkte jag se på "The Tournament" på datorn. Såg på nya "American Pie" igårkväll. Den får väl 4/10 kanske.



Här kommer en 2 timmar gammal bild.


Måndag 28:e

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Har gjort vanliga sysslor som ingår då jag bor här som t ex hämta ved, elda, skotta etc. På kvällen hjälpte jag Jonas med att få handbromsen på bilen hans att ta bättre. På ombesiktningen förra gången hade han fått påbackning på endast den att den tog för dåligt. De 9 andra fel som åtgärdats blev godkänt men besiktningsgubben kunde väl inte släppa bilen helt säkert.

Jaja, jag kom fram till att det inte går att spänna den så mycket hårdare men det gick lite till så imorrn ska han prova besikta om den.





Sen imorrnbitti så tänkte jag, Micke och Jonas ut en sväng på skotrarna här i kring och prova på att spåra lite och packa till lite leder. Det är ju bara 5-6 dm puder så det har ju inte sjunkit ihop nåt vidare så stenar och stubbar ska man hålla sig undan ifrån nu då snön inte skyddar dom riktigt.

Mycket mer än så blir det väl inte. Kanske tar med kameran och fotar, men får se. Kanske blir en sväng till Birsta också om jag hinner. Men nu ska jag sova.

G'natt.

PS. Det går att kommentera inläggen. Man får mer motivation att skriva då och lägger ner mer själ ;) DS.

Trötter

Jag slog på 2012 - Doomsday på datan och hann bara se en timme så blev jag astrött och bara vände på mig i soffan som jag har datorn i och somnade. Vaknade för en stund sen igen och insåg att jag hade tupplurat i nästan 5 timmar, hehö. Jag såg klart filmen och kan konstantera att den var inte bra. Nästan som en B-film. Jag är inte imponerad iaf. Blir väl upp en stund till sen går jag och lägger mig.

G'natt


Julafton, juldagen och annandagen.

Jag tänkte reflektera julen lite.

Julafton så var jag bara hemma till kl 4 och väntade på att vi skulle åka iväg till min morbror (Pelle) och fira jul där med Mammas sida av släkten. Vi umgicks väl där några timmar och delade sen ut presenter. Jag blev väldigt nöjd över presenter jag fick av Mormor och morfar iaf. Såhär skrev Mormor på kortet jag fick:

"God Jul Andreas! När det är jul brukar man få en julklapp. Och jag kan inte hitta något lämpligare än Morfars älgbössa. Den passar dig bra, det är nog Morfars åsikt om han kunnat bestämma själv. Du är en helschyst kille. Tapper på allt. När du fått licens, kom och hämta den. Lycka till! God jul från Morfar pch Mormor!"

Jag kan ju säga att jag blev ganska rörd. Morfar fick en stroke för några år sen och är inte vid sitt sinnes fulla bruk om man säger så. Det blir lite extra att jaga med Morfars bössa.

Efter vi varit där så åkte min familj hem till oss och umgicks bara vi och bytte julklappar.

Juldagen så är det givetvis utgång och jag va till Kicke först sen gick jag, han och Josse därifrån till Victor L och förfestade där sen åkte vi in till stan. Jag var med Hasse, Aspman, Andre och Bodell. Lite vemodigt gick jag in med dom på Memento där det inte var så mycket folk. Men tydligen var det inte så mycket folk i hela stan huvudtaget förutom på Stadshuset då vad jag hört. Men där var det frågan om spyor överallt och fjortisfylla.

Jaja, vi var på Memento den kvällen iaf och när vi ska ut och dra hem så kommer jag ut och ser Hasse med en polis på var sida om han.

Jag: Kom nu Hasse så drar vi på Max.

Hasse: Nej, jag ska in i fyllecell.

Jag till poliserna: Men skärp er. Han är ju inte full att han behöver åka med er. Jag tar med mig han till Max sen åker vi till Söråker.

Polisen: Nej, han fick för mycket ikväll och ska åka med oss. Gå härifrån!

Jag: Fan vad löjligt! Ja, vi hörs imorrn då, Hasse.

Sen åkte han iväg i en polisbil. Fan vad irriterad jag var. Det verkar som att polisen har en viss siffra som dom måste ta in i fyllecell. Jag gick till Max iaf och träffade Jocke och Mannström sen åkte jag med Viktor K till brorsan och sov där.

Annandagen så var jag upp på IP med Jonas, Marie, Jonas Edlund och Larssa. Vi såg på Söråker - Selånger och det blåste och snöade som bara den. Vädret som är ute just nu är riktigt annandagsderby-väder. Jaja, frusen som man var där och kollade då dom fick stryk med 4-16 så fick man ju i sig varm spetsad glögg och någon öl. Efter matchen gick vi ner till Tjernstigen och åt pizza sen såg vi på Timrå - Modo hos Larssa och där blev jag kvar till kl 8 sen gick jag till Jonas och duschade sen åkte jag med Emma till Rebecca där vi drack och spelade något intima frågor-spel sen åkte vi in till stan och Memento. Jag träffade Micke i stan och han började käfta med mig om att jag var en mes som gör lumpen och att han har bättre utbildning än mig etc. Det verkar som han är avundsjuk på mig för någonting och nu kom det ut i fyllan. Ja gick iaf bara därifrån, tog ut pengar och gick in på Memento.

Nu blir det väl att skotta snart, bara Roffe kommer hem. Enda nackdelen med snö. Får se om man kör en sväng med skotern i veckan.


Bjuder på en bild från -05.


God jul!

Just ja. Jag kom ju på att klockan är över 00 så det är ju julafton idag alltså. Det blir julfirande hos min morbror imorrn någon gång efter kl 14 sen långt in på kvällen kanske min familj åker hit och har lite eftersnack eller tar någon jul-glögg och whiskey.

Se till att njut nu för det är inte varje julafton det är minusgrader ute och 3 dm pudersnö!



Vi ses på juldagen!

God Jul!

ooh vilken dag.

Ja, det började med att imorse så tog jag sparken då till grannen på campingen som jag skulle hjälpa med skotern. Drog fram den och jävlades ett tag med att försöka få igång den då jag tänkte rengöra förgasarma så ser jag att någon saboterat den. Någon hade tryckt i en kvist i bensinslangen från tanken och gömt det lite snyggt. Troligtis är det hennes ex-man. Vi for och hämtade slang hos mig sen satten jag dit den istället och skotern startade lätt. Sen fick jag åka ner dit en gång till för att hon råka köra fast på gräsmattan. Fan, man kan ju tro att vi börja dejta eller nåt, hehö.

Sen fick jag tid till att fixa till min gammskoter också så jag gjorde ren förgasaren på den och tog några vändor på lägdan och ställde sedan undan den så den är startklar då det har blivit riktigt skoterunderlag. 3 dm puder med ingen fast snö inunder är inte bra att åka på om man vill ha en hel skoter.

Efter det så skulle jag, Emma, Jonas, Marie, Farmor och Bernt fira lill-jul hos Pappa och Ciw i Sörberge. Så vi for dit och farsan hällde upp 2 shottar till oss 2 eftersom jag var först där sen åt vi och sen frågade Emma och Jonas vart pappas paket var? "öööh, det tog väl ni?" Nä, det låg kvar hemma i mitt rum oinslaget. En MP3 som vi höll på ladda med musik igår och i samband med det så trodde jag att Jonas tog med sig den men den låg tydligen kvar här. Och den karln har ju rivit ut en digital fotoram ursin kartong här så det är inte så lätt att skilja på saker och ting här runtikring på mitt rum. Så Jonas fick fara och slå in och hämta den. Och jag fick förstås skulden för det.



Vi åt och jag snackade mycket jakt/vapen med Bernt (Farmors sambo) och lite militär-snack. Sen delade vi ut paket och fortsatt och umgås. Och jag åkte hem hit med Emma och tänkte slå in paket med det pallar jag inte att börja med nu så det ska jag göra imorrn. Vi ska ju inte vara på plats i Svarvarböle ändå förrän kl 14.

Nu är jag gravt trött och lite blarig i huvet så nu ska jag strax sova.

Kväll

Under kvällen så åkte jag, Jonas och Kicke och hämtade Sverigelotten-reklamblad och Christoffer fick dela ut sina på Tjernstigen och en del av Centrumvägen och jag och Jonas åkte på Larsbovägen, m fl bortöver och en del av Centrumvägen. Gravt störande och åka runt med öppen ruta och dela ut sån där reklam i massor av brevlådor.



Sen såg jag på Ugly Truth. Kan ju rekommenderas för dom som gillar lite romantik/komedi. Såg även Flickan som lekte med elden idag men jag tycke Män som hatar kvinnor var bättre. Återstår bara att se Lutslottet nu. Men jag gillar Michael Nyqvist. Främst i Så som i himmelen och Underbara Älskade. En bra skådis tycker jag.

Nu ska jag chilla i någon timme till sen blir det en del att göra imorgon som sagt. Först ska jag ta sparken ne till Bye Rast camping och hjälpa grannen med skotern mm, så man har det man gör imorrn. Dessutom ska vi även fira "lill-jul" hos pappa i Sörberge kl 6 så full rulle imorrn.

En sak till: Hon vill jag gifta mig med.

Ingen premiärtur idag

Sov till 11 idag och låg kvar någon kvart för att njuta lite till sen gick jag och gjorde upp en brasa för att det var -20 ute och +15 inne bara. Medans jag var och hämtade ved så ringde Micke och va på väg hem från Birsta. Han ville att vi skulle ut och åka skoter så han kom och hämtade mig och vi åkte till Torsboda och tankade upp någon dunk var. Väl hemma så gick inte skoten igång på 30 drag så jag tog lös och hällde i lite "färsk" bensin i cylindrarna då gick den igång fast men suger inte bensin från tanken utan man måste prima hela tiden för att den inte ska dö så det blev ignen åkning idag. Får se om det är någon skit eller nåt i förgasaren eller om det är någon ispropp. Har inte startat den sen midsommarafton tror jag.



Grannen som bor på campingen nedanför här kom upp igår och ville ha hjälp av mig att ta fram hennes skoter och ev. starta den för hon ska skiljas och flytta till Söråker och hon ska få ha skotern här då under tiden ås jag tänkte ta min skote dit idag och fixa det men det får väl bli imorrn eller nåt. Skulle ju kunna ta sparken och dra dit nu men nu börjar det bli mörkt så det får väl bli imorrn istället.

Fixa skotern min och hjälpa henne med sin imorrn alltså. Städa skulle man behövt också. Och slå in julklappar men det tror jag att jag ska göra nu.

Tandställningen är väck!

07:30 imorse var jag in till stan och tog bort tandställningen. Det känns skitskumt i munnen. Ungefär som när man tappat en tand och känner med tungan där tanden satt förut. Någonting åt det hållet. Sen har självförtroendet fått en rejäl boost. Förr ville man inte le för man skämdes gravt för att visa tandställningen. Nu vill man bara le och visa tänderna hela tiden. Det känns så gravt jävla skönt att få bort den efter 2 år! Bättre julklapp är svårare att få.

Jag bjuder på en bild då tandställningen syns väl. Bilden är från i somras från Peace and Love så man är lite sliten och bakis på bilden. Vill ni se mig utan tandställning så får ni väl göra det IRL då runt juldagen och nyår eller vänta på fler bilder från lumpen men det kommer ta några veckor.



15:00 ska jag till stan igen till tandläkaren och fixa en "lös" tandställning som jag ska sova med så inte tänderna flyttas om nu då inte rälsen håller dom på plats längre sen ska dom limma en tråd på insidan av tänderna.

Nu ska jag ta en tupplur sen ska jag dra igång snöslungan och skotta våran lilla tomt. :(

Lugn lördag

Äntligen så fick man sovmorgon för första gången på ca 2 veckor. Har typ bara sett på filmer under lördagen som t ex "Four Christmases" (Reese Whitherspoon är nice) Komedi/Romantik och "Bronson" som inte var något vidare. Sen på kvällen så skulle jag köra in Emma, Rebecca m fl till Memento i stan. Efter det så åkte jag till Granloholm till Jonnhy och hans tjej och satt där en stund sen åkte jag till Löta och hämtade Larsa och skjutsade in han och Marie också. Gravt mycket snö på vägen var det. Sen hämtade jag alla tjejerna som jag skjutsade in och drygaste var att skjutsa hem Emmas kompis Gabbi som bor i Bredsjön, jag kom hem runt 5. så jag klev upp nyss. Men man tjänade ju några hundralappar :)

Fan vad skönt med SNÖ! Man kanske ill och med kan "låna" Jonas skoter till Söråkers IP på annandagen och se på Söråker - Selånger. Det vore nice.

Idag ska jag till Sörberge och julbord hos Farmor. Jag har typ inte träffat Pappas sida av släkten på månader så det ska bli trevligt. Sen efter det så räknar jag ner timmarna tills imorrnbitti då jag ska iväg till tandläkaren i Sundsvall och förhoppningsvis ta bort tandställningen. Håll tummarna!

Nu ska jag ut och skotta!

Bataljonsövning, plutonsfest och lov!

Home, sweet home! Jag har inte varit hemma sen den 6:e för hela bataljonen har varit ute i fält och övat. Vår pluton sov i fält från den 7:e till den 14:e december och vi har haft skarpa stridsövningar i början av vecka och sen har vi skjutit 12 cm granater också. Det finns väl inte så mycket att berätta om bataljonsövningen förutom det och att det är massa legendarer man gör lumpen med, haha. Som vanligt så finns bilder och filmer från veckan på facebook.



När vi kom tillbaka från fält var det vård av vapen, förläggning och fordon. Jag hatar att smörja bandvagnarna. Sen på onsdagen så fick vi prova på att valla och åka längdskidor. Jag hann bara valla en skida så det gick väl inte så bra att åka sen. Kallt som fan var det iaf. Efter det så var hela plutonen och befäl till en lokal på andra sidan Luleälven och drack och umgicks. Riktigt trevligt och som vanligt så händer det lite roliga grejer men det tar jag inte svart på vitt. :)



Jag kom hem igårkväll och nu kommer jag vara hemma ända till den 10:e januari. Skönt som fan!

I helgen blir det troligtvis lugnt. Jag kanske skjutsar Emma med hennes bil. Ser fram emot att fira jul med större delen av släkten till veckan sen utgång på juldagen och annandagen blir det nog till att se på Söråker - Selånger på IP. Det blir mycket nu på lovet. Nyår ska firas också sen ska man en sväng till Åland.

Hörs senare.

40-årsfest i Rolandsbacke

Ja, igår så var det min morbrors fru Britt-Marie som fyllde 40. Alla samlades i lokalen i Rolandsbacke kl 16 och sen åt vi och sjöng en del och drack givetvis. :D Fler bilder från festen finns på facebook.



Kul att träffa halva släkten då man ändå är hemma. Jag träffar ju inte så många hemifrån nuförtiden. Inte lika ofta som förr åtminstone. På nåt vis lyckades Jonnhy och hans tjej övertala mig att gå på en "parmiddag" med dom och en kompis till hans tjej som dom hade tänkt para ihop med mig. Vi får ju se hur det slutar. Jag ska aldrig gå med på nåt i fyllan, haha.

Idag åker jag tillbaka upp till Boden igen. Vi ska ha Bataljonsövning och vara i fält 6-7 dagar så det blir ingen hemresa i helgen utan den spenderas i tält. Vi ska skjuts skarpa 12cm 59C granater. Dom kan explodera redan i eldröret tydligen så vi måste ta skydd i värn bakom pjäsen. Det låter ju väldigt tryggt och säkert, haha. Men nu är det bara att kötta på i 2 veckor.

Nästa onsdag (Vecka 51) så har vi plutonsfest och dagen efter så åker vi hem och är hemma ända till 11 januari. Fan vad nice med 3 veckors lov, julafton, juldagen, annandagen, nyårsafton och resa med Cinderella till Åland med familjen. Det kommer bli ett helt sjukt jullov! Bara det kommer någon snö hemma också för det sista jag vill komma hem till är en grön jul då det finns snö i Boden.

För övrigt så ska jag till sjukhuset dagen efter jag kommer hem, den 18 december alltså. Då ska dom röntga käften på mig igen och se hur läkningen i käken efter operationen går. Sen så hoppas jag att preliminärt få ta bort tandställningen den 21 december. Kommer må så jävla bra under jul om jag får plocka ut skiten då. :D

Nu ska jag kanske ta och göra någon nytta. Bussen till Boden går om ca 4 timmar så vi hörs den 17 december.

Trevlig vecka!

Sammanfattning Vecka 48-49 och vad som händer ikväll.

Ja, då har man gjort en ny lite enkel blogg. Får se om jag anlitar Rebecca att fixa den lite sen då hon är klar med lägenheten sin.

Anyway, jag ska sammanfatta de senaste 2 veckorna i lumpen lite sen avsluta med vad som händer medans jag är hemma.

V.48 så var jag och 4 st bandvagnsförare till upp till Kalix med en Kapten och fick militär utbildning på motorsåg. Eftersom vi kanske blir tvungen att såga ner träd som står ivägen för skjutriktningen för granatkastarpjäserna så måste vi ha några i plutonen som förstår sig på hur man fäller ett träd mer än att bara kapa så det faller åt vilket håll som helst. Resten av plutonen låg i fält (dvs tält) och vi fick ha typ en hel förläggning för oss själva på kvällarna med eget rum, bastu, egen matsal osv så man var i himmelriket då när man tänkte på hur dom andra hade det.




En del av måndagen och tisdagen kapade vi bara upp 30, 100 och 120 cm ved för att lära oss hantera motorsågen. Det blev väl 20 kubik ved ungefär. Onsdagen så var vi ut i skogen och fick fälla en par 3 st grova träd med handledning av Kapten. Torsdagen så skulle vi fälla på egen hand men då blåste det för mycket så träden kunde falla hur som helst så det blev vila i stugan då sen teoriprov på eftermiddagen.

V.49 dvs föregående vecka så hade hela plutonen SIB-utbildning (Strid i bebyggelse). Så vi fick genomsöka och rensa rum för rum stridsparsvis. Laddat med lösplugg givetvis och övningsapterade granater.

Tisdagen genomsökte vi rummen. Då går man bara in i ett rum försiktigt och solfjädrar med vapnet in och nedkämpar ev. fiender.

Onsdagen och torsdagen började vi med att rensa som är roligare. Då kastar man förs in en granat i det rum man ska rensa och efter smällen så skjuter man på allt som man tror någon motståndare kan vara bakom så då går det åt ammo. Se filmer på facebook så fattar ni bättre.

2 grabbar ut min pjäsgrupp.


Sista övningen på torsdagen så skulle vi genomsöka och rensa hela huset med hela gruppen. Jag och Larsson fick ta eldställningar i korridoren och skjuta Sergeanten då och då som var figurant. Kallt som fan om fingrarna var det hela veckan. Mellan 6-11 minusgrader har det varit hela tiden.

Fler bilder hittar du här!

Nog om lumpen; Ikväll så fyller morbror Pär's fru Britt-Marie 40 år så det blir fest i Hässjöbygden. Det kan bli roligt att träffa halva släkten igen. Sen får man väl ta igen att man missade Pelles 40-årsfest i augusti då man var uppe i Kiruna. Det brukar ju gå överstyr då det är fri dryck, haha. Undra om det finns någon efterfest någonstans? Hör av er om ni vet av nåt.

Skriver väl ett inlägg imorrn om hur lördagskvällen var och lite grand om vad vi ska göra i Boden de kommande 2 veckorna.

Trevlig helg!

RSS 2.0