Söndag och fortfarande hemma

Idag sova jag till 11 sen gick jag ut och bytte variatorrem på gamskotern eftersom den var helt slut efter förra helgens långtur. Sen så var jag, Micke, Jonas J och Emma ut en sväng till 3:e Storsjön med skotrarna. Jag lånade bror Jonas skoter och Emma åkte med. Vi åkte mest bara för att kolla så det är körtbart dit och ligger snön kvar i påsk så kanske det blir en angel/pimpeltur dit.

I övrigt har jag sett "Where the wild things are" eller "Vildingarnas Land" som det heter på svenska. Men jag föredrar engelska namnet för Metallica har gjort en låt som har den titeln. Hursomhelst så sög den. Sen såg jag "Alien vs Predator" också.

Nu håller jag på att somna i soffan framför datorn så håller mig vaken en stund till med att fylla i detta.

TESTET BÖRJAR: 00:55

1. Fullständigt namn?  Lars Andreas Nordin
2. Ålder? - 20
3. Vart bor du? - Söråker men mest Boden.
4. Bor tillsammans med? - mor och Roffe. Eller 7 andra legender på luckan.
5. Färg på ditt hus? - gult
6. Hus eller lägenhet? - villa
7. När är du född? - 11 april -89
8. Klass? - näe
9. Vilket år tar du studenten? - 2009
10. Något jobb? - ja, fr o m augusti.
11. När gick du upp i morse? - 11
12. När ska du sova? - snart
13. Duschat idag? - nej
14. Kramat någon idag? - ja, hunden
15. Pussat någon idag? - nä
16. Vad har du ätit idag? - potatomoos
17. Dagens klädsel? - trasiga mjukisbyxor, fältskjorta, tischa
19. Dagens sötnos? - Carro :)
20. Dagens roligaste? - Emma
21. Har du många vänner? - Jo, runt hela Sverige
23. Vem kramade du senast? - Mamma
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - ingen
27. Har du pojk-/flickvän? - nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Jonnhy
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Carro

Favorit:
31. Film? - Oh brother, where art thou?
32. Låt? - Hero of War
33. Mat? - kycklinggryta
34. Dryck? - Trocadero
35. Färg? - svart
37. Stad? - Sundsvall?
38. Land? - Spanien
39. Ämne i skolan - öööh, svenska i grundskolan var kul
40. Människa? - Larsson

Senaste:
41. Personen du tänkte på? - Carro
43. Gången du spydde? - eeeh, förra helgen, haha. Fingrarna i halsen.
44. Gången du grät? - Minns inte
45. Pizzan du åt? - Capricciosa
46. Gången du var i Göteborg? - aldrig
47. Gången du var i Stockholm? - 4:e maj
48. Gången du var full? - igår
49. Gången du var hög? - -

Antingen eller:

51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - båda
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på
54. Tvspel eller datorspel? - PC
55. Singel eller upptagen? - Singel...nu iaf
58. Ragga eller bli uppraggad? - beror på hur desperat man är
59. Big Brother eller Paradise hotel? BB
60. Blont eller svart hår? - svart
61. Har du blåa ögon eller bruna? - bruna
62. Choklad eller lakrits? - choklad
63. Göteborg eller Stockholm? - har inte varit i Gbg så vet ej.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
65. Coca cola eller fanta? - cola
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - båda
69. Leva eller dö? - leva



Antal:
70. Personer du älskar? - dom närmsta
71. Personer du hatar? - några
74. Glassar du ätit på en dag? - vet jag elle
75. Festivaler du varit på/ska på? - Peace and Love/Sonisphere. Ska på Peace and Love i sommar igen.
77. Gånger du varit hög? -
78. Personer du saknar just nu? - 1
79. Gånger ditt hjärta brustit? -  1



Vem

81. Ska du träffa imorgon? - en del
82. Sjöng du senast för? - mig själv
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Larsson och Francsics
85. Vill du ta med på resa nu? - Carro
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - nån från Sörberge
87. Förtjänar att dö? - Talibaner
88. Är söt? - Jag
89. Vill du sova jämsides med inatt? - c



Vad:

90. Gör dig glad? - vänner
91. Gör dig ledsen? - folk som sviker
92. Vill du helst göra nu? - sova, mysa
93. Önskar du att du slapp göra? - åka buss hela kvällen imorgon
94. Vill du ha nu? - sömn
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - ööh, en skäggtrimmer?
96. Längtar du till? - sommaren och nästa vinter
97. Tycker du om dina betyg? - inget att göra åt nu
98. Ångrar du i ditt liv? - Att jag inte berättade mina känslor för ett par år sen. Tro hur det sett ut idag då?
99. Är det bästa som hänt dig? - lumpen
100. Hur mycket är klockan? - 01:12

 




Jag var där!

Timrå i slutspel

Jag blev upphämtad av fader och åkte till honom i Sörberge, åt middag, såg på hockey och drack öl! Jag hade faktiskt tänkt att stanna kvar i Boden i helgen och dra till Luleå och se matchen på plats. Men efter den jobbiga marschen så ville jag bara hem och vila men då slog det mig att jag skulle ha kunna stanna, se matchen och åka med supporterbussen hem ikväll istället. Lätt att vara efterklok. Nu är jag hemma igen och har gått från öl och shots till mjölk och godis istället. Slår väl på en rulle snart också kanske. Imorrn tänkte jag ta en till sovmorgon och ta en titt på min gamskoter och se hur den mår efter förra helgens långtur.

Hörs imorrn!


Welcome to the mortar family!

Ja, då tänkte jag dra det jobbigaste hittills jag någonsin gjort. Jag hoppar över början av veckan för då satt vi barai stort sett i bandvagnarna och chilla.

Detta är en historia om hur Granatkastarplutonen på I19 i Boden fick sin utbildningsbåge. Lite lång text.

Fr o m tisdagkväll så hade vi "beredskap" pga tövädret sa befälen för vi skulle vara redo att hjälpa till vid översvämning osv (Hämvärnets jobb) så då var alla tvungen att sova på luckan. Vad händer på natten mot onsdag? Jo, kl 01:30 så sliter Sergeanten upp dörren, tänder lyset och ropar "Uppställning om 5 minuter iförd uniform". Då hade jag sovit en timme. Efter det så fick vu springa in och ut ur logementen och packa ner det som Löjtnanten läste upp och sist men inte minst så fick vi lämna ifrån oss allt som innehöll nikotin och socker som vi hade på oss. Vi var 4 st grupper som tävlade mot varandra. B-plats delades upp på pjäsgrupperna. Efter det var det stridsutrustning på som gällde, låsa ut AK5 därefter ut på kaserngården och påbörja den härligt långa GRK-marschen. Klockan var då 03:30 då vi gick från regementet.

Nu har jag mest koll på hur långt vi gick sammanlagt och inte mellan de olika stationerna men chansar på att vi gick 4-5 km till första momentet varav hälften i snöskor. Undersbergets skjutbana var första stationen där hela gruppen skulle skjuta så bra som möjligt, i mitten som möjligt på 5 sek. Vi delade upp 30 skott på gruppen. Efter det snörde vi på oss snöskorna igen och skulle gå ytterligare några kilometer till nästa station. Synd jag inte hade kameran med mig då och kunde fota soluppgången i Bodens vinterlandskap. Värt att notera där är att de flesta hann inte fylla vattenflaskorn på kasern så man var lagomt törstig när man kom fram till station nummer 2. Då skulle vi så snabbt som möjligt sätta ihop en bår och springa med vikter på den båren en viss sträcka + packningen och utrustningen vi hade på oss. Efter det så fick halva gruppen fylla sina vattenflaskor där med vatten. Löjtnanten var så snäll när han bakar världens snusprilla framför dom som snusade och rökta cigariller framför rökarna.



Klar med det och på med snöskorna igen för då skulle vi gå till Bodsjötorpet alldeles bredvid SIB-byn (strid i bebyggelse). Vi fick inte gå på upplogade vägar utan vi fick bara gå som mest på stråk. Men där kan jag säga att vi bör ha gått ca 7 km. Det man såg fram emot när vi kom fram var att vi skulle tydligen få en lång rast. Många trodde vi till och med skulle få en matbit. När vi nästan var framme efter massor av klagomål av olika soldater som var less, törstig, hungrig, hade ont etc. Så kände jag att fan är vi inte framme snart så svimmar jag. Jag bara gick och gick utan att bry mig om något annat. Stridspackningen vägde bly, snöskorna vägde bly. Min ena ljumske kändes helt söndertrasad. Jag var yr i huvet och det flimrade för ögonen. Så tillslut kom vi äntligen fram där vi skulle få ta en lång rast. Se på fan, vi fick en hel 50 cl fanta som vi fick dela på 9 pers. Ingen mat. Efter 2 klunkar Fanta så kunde man ta av sig stridsurustningen och den blöta fältskjortan man hade med sig. Hade man fått packa ner en till torr fältskjorta? Nej, det måste befälen ha missat så folka hängde upp dom och kroppsskyddet vid barasan i hopp om att det skulle torka. Sen var det bara att ta på sig "kåmarocken" och lägga sig på liggunderlaget och försöka få sig någon sömn. I övrigt koka snö och blanda i barr för att få i sig någon näring.

Sen efter några timmar då vi varit där och försökt sova i kylan så var det bara att ta på sig den blöta skjortan igen och stridsutrustning för då skulle vi vidare till SIB-byn. När vi kom dit så stog befälen där med minibussen, dörrarna öppna och spelade någon musik som något barn sjöng. Törnrosa, Gubben Noa etc ljöd över SIB-byn av en barnröst. Där i SIB-byn så skulle vi göra ett genomförande SIB och all mat vi hittade fick vi ta med oss sa befälen. Vi gjorde vårat genomförande och hittade en kassler och 2 st gainomax. Efter att vi delade upp det så fick vi 4 st skivor kassler och 2 klunkar gainomax var. Det var allt man fick i sig under onsdagen och efter att gått flera mil.

Efter det så skulle vi gå ytterligare 7 km till Säk C som det hette och svara på 40 st frågor. Efter det skulle vi gå tillbaka till regementet och pjäsbodan. Då slapp vi snöskorna 5 km. I pjäsbodan så skulle vi rengöra AK5 sen sova till torsdagmorgon i den kalla boden.

På morgonen så var det på med stridsutrustning igen för då skulle vi gå en snabbmarsch på 1 mil på högst 90 minuter. Befälen sa att för varje 2 minuter vi kom sent så skulle vi få bära en extra stridsvagnsmina i nästa moment. Strax innan starten fick vi dela på Gainomax igen. 2 klunkar fick man igen. Sen var det bara att börja jogga/gå. Slapp packningen för första gången. När till slut kom tillbaka så fick vi köra pjäserna och ställa upp dom vid kasern och ställa upp oss på 2 led linje inför det sista momentet. Men Löjtnanten sa att vi var klar så han hade bara jävlats. Folk kände rejäl lättnad. En del grät nästan. Vi fick ta av oss allt och låsa in vapnen för att rulla tillbaka pjäserna till pjäsbodan. Vi hade sammanlagt marscherat i 5-6 mil varav 4 mil i snöskor.



När vi kom dit så var det en lite ceremoni där med marchaller utställde som GRK-loggan med 2 st 8 cm pjäser på sidorna. Kapten höll något tal och delade ut GRK-bågen till dom som klarade marschen. En handfull klarade det inte och får göra om det eller om vissa moment senare. Efter det gick vi in i pjäsbodan och åt en gravt god middag. Första riktigt middagen på ca 40 timmar. Sen skulle vi döpa pjäserna och till min glädje så skulle vi döpa dom efter bandmedlemmarna i Metallica. Helt klockrent. Så nice att man har befäl som också gillar Metallica. Sen var det återhämtning men det blev inte vidare mycket eftersom jag och Larsson drog iväg och började supa med befälen på krogen och sen tillkom resten som trotsade värken i kroppen.



Tillägga på detta är att folk hallucinerade, någon svimmade, många var på god väg att svimma, någon spydde, skavsår som pingisbollar, inget käk, slitna ljumskar, slitna leder, slitna trampdynor i fötter. Nästan alla i plutonen haltade på ett eller annat sätt när vi var klar. Det är svårt att förklara hur jobbigt detta varit för man måste uppleva det. Men man har fått en insyn om hur mycket kroppen egentligen tål utan näring.



Nu är jag hemma tills på måndag och ska bara vila upp mig. Men nu ska man stoltsera med GRK-bågen på höger axel. Enda tygbiten man verkligen vill sy på militäruniformen.

Befälen filmade en del mav marschen så det kan hända att det komme en liten film vid senare skede.

Idag blir det middag och hockey hos farsan. Hörs ikväll kanske.

Broken, beat and scarred!

Ja, då har jag varit hemma i cirka 2 timmar. Ska strax gå och lägga mig och ta en rejäl sovmorgon. Ska återämta mig rejält i helgen för vi hade det ganbska tufft fr o m onsdag natt denna vecka. Jag berättar allt imorrn. nu är jag för trött.

God Natt!


Gussjöpimpeln och utgång.

Igår så skulle jag, Micke, Jonas, Emma, Dennis, Mickaela, Simon och Pelle köra skoter till Gussjöpimpeln. Vi blev försenade för det började med att Mickes skoter misstände men sen så flöt det på men eftersom jag körde en 20 år äldre skoter än alla andra så hamnade jag gravt efter på Storroten och dom andra tog en annan väg och Jag, Jonas och Emma körde själv och trodde att dom andra var framför oss, haha. När vi nästan var framme så var det massa invandrare som höll på slakta renar på ett ställe. Misstänker att det var tjuvskytte det handlade om. Kebabkött?

Aja, när vi äntligen var framme så fick vi åka och tanka i Bispgården och jag och Simon fick soppatorsk så jag blev bogserad sista biten till Statoil. Sen körde vi hem en annan och snabbare led än den upp dit. Vi kanske var på själva Gussjön en halvtimma, hehe. Men det blev ju ca 20 mil skoteråkning och det känns på min rygg idag. tur ändå att min gamskoter höll förutom en variatorrem.




Sen på kvällen var det bara att stressa i sig maten, duscha och åka till Kicke för vi skulle ut och vi drog ut på Allstars. Kom sist på NHL-turnering på förfesten tyvärr. Skoterkörning hela dagen och utgång på det blev för mycket för mig så jag ringde Jonnhy så han fick köra hem mig.

Nu ska jag väl klä på mig äta frukost och börja packa lite inför uppresan till Boden. Imorrn sätter det igång igen och då har jag inte långledigt igen förrän påsklovet.

Slut på lovet

Jaha, då var det slut på lovet då. Jag blev inge klokare efter besöket på vårdcentralen isf. Dom gjorde samma tester som läkarna på HSA i Boden förutom att nu tog dom blodprov också och tydligen är jag felfri så hostan och allt därtill bör släppa tydligen. Aja, jag har ju frikort så det kostade ju iaf ingenting.

Efter det så var vi på Yngve Norbergs begravning i Hässjö kyrka. Yngve blev 85 år. Han var inte släkt med oss men det började med att han fiskade då och då med mormor och morfar för en herrans massa år sedan (70-talet) sen har han hjälpt oss att snickra osv. Sen dess var han en vän till familjen och har varit det långt innan jag föddes. Han har hjälpt oss med mycket saker på denna gård. Tyvärr så somnade han in för ca 2 veckor sedan.



Jag minns att han snickrade ihop en lite verktygslåda i trä och la i lite smått och gott av de verktyg han hade över och gav mig när jag fyllde år en gång när jag var liten. Han var en riktigt snäll farbror. Vila i frid, Yngve.

Jag tillbringade kvällen hos Jonnhy och Annica där jag även fick träffa Caroline och hennes dreglande hund. Hoppas det inte var sista gången iaf. :)

Nu ska jag gå och sova för jag ska upp tidigt för jag, Jonas, Emma, Micke, Pelle, Denna m fl ska köra skoter upp till Gussjö pimpeln imorrn. Jag kommer köra gamlaste skotern så jag hoppas den kommer hålla. Tror det är 15 mil tur och retur så nu är det upp till bevis om den håller, haha. Annars har jag massa delar om den skulle rasa.

Nu ska jag sova som sagt! Avslutar med låten som dom i kyrkan spelade från början på orgeln på Yngves begravning. God Natt!


Sista dagen på sportlovet.

Ja, då har jag varit vaken ett tag. Jag sitter och väntar på att Emma ska komma upp med bilen för jag har tid på vådcentralen i Söråker kl 11. Efter det väntar begravning och ikväll vet jag inte vad som händer än. Kanske ska sitta och ta det lugnt bara hos Jonnhy och Annica. Det blir iaf ingen resa till Sandviken. Hörs i eftermiddag eller ikväll.


Torsdag

Idag ställde jag väckaren på 8 och ringde Vårdecentralen i Söråker för jag ville dit och kolla alla "fel" på mig. Det fanns bara tid 10:30 och jag hade ingen bil förrän efter 12 så det blev inget. Kanske blir imorgon istället före begravningen om jag har bil då.

Sen så har jag och Jonas kört hans sista grejer på Erikshjälpen, sen serva vi Emmas bil litegrand och skottade av snickarbotaket här hemma och sen dess har jag eldat och eldat. Nu väntar jag på att Emma ska bli klar med middagen. Pannkaka! Gott som bara den om rätt person tillagar den. Pannkakan i lumpen är inte den godaste men då är ärtsoppan gos istället.

Resten av kvällen kommer gå åt att chilla. Jag blir så less av att inte locket för vänster öra vill försvinna. Har haft det i 3 dagar nu och har tinnitus som jag vet inte vad. Gravt irriterande.

Jag såg Planet Terror igår. Gravt felande film, haha. Men en del kända skådisar med men gillar man Tarantino-stuk (han var med i filmen) så kanske det är en film att se på.

Bra väder idag för övrigt! Längtar till våren!

Hörs sen kanske.




"Bild från bryggan i Gupple sommaren -06 soluppgången då jag, Micke och Jonnhy tältade där."

Natt en mot torsdag

Ja, då tänkte jag krypa till kojs men det gick bra att simma iaf. Körde väl en 40 längder sen fick jag ont i huvet. Har ruskigt med problem med bihålorna, huvudvärk, hosta och lock för ena örat sen igår och tinnitus sen en tid bakåt så tänkte ringa och boka tid på vårdcentralen i Söråker imorrnbitti och kolla upp det. Nu har jag mycket grus i ögonen och vill sova så det ska jag göra. God natt.

Onsdag - Peace and Love bokat!

Jag blev astrött igårkväll. Jag bara la huvet på soffkanten vid datorn och nickade till nån timma sen vakna jag och gick bara och la mig. Man blir ju astrött av att vara sjuk hela tiden. Verkar ju aldrig gå över heller.

Idag har jag börjat dagen med att elda som vanligt. Senare så ska jag, Emma och Pappa på badhuset i Timrå. Dom ska väl motionssimma och jag ska väl mest med för att vara social och bada fötterna, hehe. Får se om vi tar någon Pizza eller hamburgare efter det.

Jag passade även på att boka biljett till Peace and Love igår. Så himmelskt bra festival! Häng med dit! Blir väl dom som åkte ifjol som åker i år, dvs Jag, Hasse, Åke, Aspman, Nordström?, Pontus?, Sund? Sen ska Stoffe med också verkar det som. Hoppas Andre inte bangar i år igen bara. Sen så verkar det som att många från lumpen ska dit också så det är bara bra med mer folk. En hel vecka i Borlänge med fylla, sol, glädje och bra artister. Det kan inte bli bättre.





"Skratta 100 gånger om dagen, är som 30 minuter på gymmet"


Tisdag eftermiddag

Har eldat och plockar ur och in i diskmaskinen här så nu har jag tråkigt så jag gör en sån där lista som en del tjejer på bilddagboken gör, hehe. :Þ

Fyra frågor om förhållanden

är du singel? - ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja
har du varit kär i någon? - ja
är du kär just nu? - nej


frågor om dig själv

fullständigt namn? - Lars Andreas Nordin
när fyller du år? - 11 april
några piercingar? - nä
vad har du på dig just nu? - Försvarets långkalsonger, bilbolagets arbetsbyxor och tischa.
vilken årstid är bäst? - sommaren men vintern är bra bara man har en riktigt skoter att köra.
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - En morgon då man vaknar i en säng runt kl 11 och inte i ett tält i fält kl 5.
vad tycker du mest om hos dig själv? - Att jag nästan aldrig blir arg. Åtminstone inte så jag slåss.
vad är du bra på? - göra bort mig på fyllan
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Själv är skönt nu


frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - Christoffer
vem är den roligaste av dina vänner? - Larsson och Åke
vem är snyggast av dina vänner? - Ja, jag vet inte.
vem är mest partyprisse? - alla
vem av dina vänner är mest "evil"? - Aspman och Emil
du ska träffa en tjej du tycker om, vem tar du med dig om du tar med dig någon? - ingen


Frågor om din familj

vem står dig närmast? - mor
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja
vem är farligast i din familj? - Jonas
vem ser roligast ut i din familj? - Jonas
vem är coolast? - Emma
har ni något husdjur? - ja men hua
vem har du mest gemensamt med? - Ingen
vem står för underhållningen? - jag
vem sover du oftast med? - mig själv
roligaste kvällen med familjemedlem? - vet ej


musik

Lyssnar du på musik just nu? - ja
I så fall, vilken låt för tillfället? - One från Hultsfred
Vad gillar du för musik? - Väldigt mycket men lyssnar mest på Metallica, Volbeat, Hoffmaestro och lugna låtar.

 


telefon/mobil

Vem ringde dig senast? - Micke
Vem ringde du senast? - Pappa
Vem sms:a till dig senast? - Carro
Vem sms:a du till senast? - Carro

 


kärlek

Är du kär just nu? - Nej
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - Nej
Har du ett förhållande? - Nej
När går gränsen vid otrohet? - Kyss
Har du varit otrogen och om ja, varför? - Det var i slutet på förra förhållandet. Typ dan innan jag dumpade henne.
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - Vet inte. Man ska inte använda det ordet för ofta.
Är du romantisk? - Folk säger det.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Näe.
Är du svårflörtad? - Inte förr men nu tänker jag mig mer för innan.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja, i fyllan.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Camilla, även om det inte blev så långvarigt.
Hur länge höll det? - 3 månader
Har du lekt med någons känslor? - Nej, jag vet hur det känns så det undviker jag.
Hur länge var ditt kortaste? - ?
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Idag bryr jag mig inte. Hittar kanske någon i Boden. Är inte desperat.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - ehh, va?
Är du en bra pojkvän? - Hoppas det.
Hur många har du varit kär i iår? - 0
Vem sov du senast bredvid ? - Kicke i lördags, haha.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nej, inte än.
När fick du din första kyss? - ooh. Strulade väl med nån i början av fyllekarriären.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans - 18 tror jag
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - 50/50
Vad gillar du för stil på tjejen? - Snäll, rolig med humor. Inte hålla på flirta med allt och alla.

 



Flyttlass

Imorse så var jag till tandläkaren i Sundsvall ca 1 minut och kollade så tänderna inte hade flyttat sig. När jag kom hem la jag mig i soffan framför datorn och sov till halv 12. Då kom Jonas så då följde jag med han och hämtade sofforna han hade och lämnade dom i Strand sen lasta vi in hans reserv-motor till förra bilden och körde den till Kuusasoski. Efter det hämtade vi resten av möblerna och körde iväg dom på fyndlagret. Vi käkade middag på Wilmagrillen och när vi åkte därifrån så mötte vi Milla och Roger i gam-Saaben :) Sen hämtade vi Maries vitrinskåt i Bergsåker och lämnade den i Strand med. Efter det var vi till Morfar på Hagalid och hjälpte till lite med att sätta ihop en byrå till honom.

Sen stressade vi hem och lämnade släpet och jag bytte om och tog med mig biljetterna till hockeyn och åkte dit med Stoffe, Emil och Tom och väl där satt jag med Pappa och Kicke.

Och nu sitter jag här med en sjuhelsikes huvudvärk. Jag har haft det sen förra veckan men inte då jag har druckit öl av någon konstig anledning, hehe.

Jag hade släckt lampan på logementet och skulle tända sänglampan men hade ingen mörkersyn så slog huvet i skåpsdörren och efter det har jag ont i huvet och bakom ögonbrynet. Får väl gå till kompanisyster om det inte försvinner. Man kanske har en hjärntumör eller nåt, haha. Hostjäveln vill inte försvinna heller. Använder brikanylen som en astmatiker men blir inge bättre. Får ta en riktig vilodag imorrn inomhus och se på film och shilla. Tänker bara gå ut då jag ska elda.

Här får ni lite kul att se på Aspman hos Hasse på nyår :D  God natt.



"Livets prövningar... och hjärtats varför"

RSS 2.0