Militär Utryck Civila Kläder!

Jaha, folks. Då har man gjort klar värnplikten. Ska sammanfatta lite snabbt av det jag kommer ihåg av de sista 2 veckorna vad vi gjorde.

Ja, vi började väl med att, förutom vårda, skjuta med AK47, M16 och Glock 17. Samma kväll så hade vi plutonsfest och grillade. Det kanske spårade lite men det brukar våra fester göra så fort GRK är med.

På torsdagen så hade vi utbildning av Hemvärnet typ hela dagen på AK4 och sköt 2 magasin med den typ.


Isaksson skjuter M16.

Fredagen så gick vi ut ett gäng på Bränna och blev dyng.

Lördagen gick de flesta på Western Farm, som är en High Chaparrall by fast mycket mindre, där det är fest överallt. Brolle jr var där också och uppträdde på scen.

Söndag och måndag gjorde vi bara onödiga saker. Vårda lite här och där så vi skulle ha nåt att göra.

Tisdagen så hade hela kompaniet grillning i Älvlägret. Det började väl spåra ur lite efter ett tag och såklart tack vare GRK. Och med spåra ur så menar jag på ett legendariskt sätt och inte att det var negativt.

Onsdagen var sista natten med gänget så då gick vi ut ett grabbgäng och tog några öl på Bränna i kvällsolen och bara chillade.


Bränna sista kvällen som värnpliktig.

Torsdagen så var det dagen då vi efter ca 330 dagar ilag skulle upplösas. Men hälften av alla kommer jag ju träffa igen i NBG11 men resten som inte skall vara med där kommer jag sakna. Hoppas alla kommer upp till hösten på Regementets dag i Boden.

Och iom att jag inte gör Lumpen mer så går denna blogg i graven.


Kommer sakna de flesta.

4 P/M

Tjenna.

Tänkte inte direkt skriva en roman här eftersom jag vill sitta i lugn och ro när jag bloggar. Sitter på lånad dator på soldathemmet nu. En snabb sammanfattning under de senast 7 dagarna är väl att vi vårdat såklat, skjutit med AK47, AK4, M16 och Glock 17. Sen har vi festat nå jävulst. Helt sjuka fester när vi bara är pluton men kan spåra ur ganska bra annars också, hehe.

Jaja, det som är kvar av lumpen nu är lämna in kläder och lite personlig utrustning. Kompanifest imorrnkväll sen får vi se vad det blir sista natten i lumpen. Just nu håller GRK på att smida planer för att hämnas på den pluton som köttade sönder våran våning. Det går inte att beskriva i ord hur det såg ut. Typ som ett bombnedslag. Så hämnden kommer bli hänsynslös.

Vi synes på torsdag, för då är jag hemma ett bra tag i Söråker.

Hörs!

Lördagkväll i Söråker

Jaha, då var man till Kicke i Gryttjom först igår då. Vi var där till kl 22 ungefär. Dom höll på greja med Fårrden. Hoppas motorn som ska i fungerar bara. Vi drack öl där samtidigt som mest Kicke svor över bilen, hehe. Efter det så åkte vi ner till Tjernstigen och satt där nån timma. Sen gick jag och Aspman hem till han och satt där och chilla med Ellen och Belen, sen kom Linus och Emil. Längesen man var på krogen nu men skönt att bara chilla i Söråker också. Åkte med Larssa hem senare.

Om 2 timmar åker jag bussen upp till Boden för sista gången. Sn blir jag kvar där ända fram till muck. Ser fram emot onsdagens grillning med plutonen. Sen blir det utgång i Boden på lördag. Hörde rykten om att Brolle skulle dit, haha. Annars är det bara vårda bandvagnar och fys som återstår mest som sagt.

När jag kommer hem blir det till att ställa på Chevan, försäkra den och prova besikta. Blir väl troligtvis den som hänger med ner till Borlänge och Peace and Love. Om nån vill åka med får ni höra av er.

Hörs!

Sista helgen hemma innan MUCK!

Då kom jag hem igårkväll då och i veckan har vi hunnit vårda klar 8cm och 12cm GRK, vapen och blir nog klar med bandvagnarna till veckan. Kommer nog ha lite att göra sista veckan av lumpen. På onsdag är det iaf grillning med plutonen. Ska bli nice annars är det väl vård och fys som vanligt.



Nu när jag kommit hem har jag, Jonas, Kalle och Miranda hunnit ut en sväng på sjön men det var helt dött. Sen var det tydligen en räv här runt 11 idag och tog en tupp av oss. Får se om Roffe vill skkjuta den, hehe. Ikväll tänkte jag hitta på nåt med några Söråkare. Är ju cruising i stan men får se hur det blir.

hörs senare.

16 P/M. REMI påbörjad.

Ja, då har halva veckan gått och hittills har vi hunnit vårda klart 8 cm granatkastarpjäserna och alla våra AK5, KSP90, KSP58 och TKSP. Så det är skönt att ha det gjort. Ganska lökigt nu också eftersom vi inte har fått hit våra bandvagnar än med all packning och 12 cm granatkastarpjäserna. Men då gymmar man istället så man kommer ikapp det man tappade i Skåne. Men dom ska de flesta förare ska åka och hämta bandvanarna imorrn bitti i Lule hamn kl 6. Sen börjar vi med 12orna. Ser inte fram emot att vårda bandvagnarna, men det verkar som att hela plutonen skall göra det så då är det inte bara förarna för en gångs skull.

Summerar lördagen lite grand också; kom ju iväg lite sent där på lördagkvällen och var kanske lite irriterad i onödan. Men kom ju iväg runt kl 23 till en hemmafest i Söråker och fick träffa många sköna Lötabor som det var ett tag sen man träffade. Kul att man snart kommer hem och kan festa och umgås på heltid med dom.

Var nyss och kollade på lägenheten jag och 2 till killar ska bo i och blir bara mer peppad för NBG. Kommer bli så nice att bo i den lägenheten för vi ska ta över lite möbler och saker från dom som bor där just nu så det blir ju bra. Men nu har jga inte så mycket mer att säga än att jag kommer hem på fredagkväll och är hemma i helgen så får se om man hittar på nåt då. Tänkte besikta Cheva Astron som blir ev. partyvan i sommar. Kanske blir någon legendarisk rollning av lacken på den också.

Hörs!

RSS 2.0